Tåg & Mat i Italien

10 mars 2020 släpptes vår senaste bok, Tåg & mat i Italien – en smakresa för alla sinnen. Efter succén med Med tåg genom Europa vänder sig den här boken till alla som vill ha ut mer av sin italienska semester än budgetflyg och första bästa pizzeria.
För vad kan väl vara en bättre kombination än att uppleva vackra Italien med tåg och njuta av de bästa matupplevelserna längs vägen? Boken innehåller nio tydliga rutter, från alperna i norr till Sicilien i söder, och ger tips på de bästa restaurangerna och vin- och matproducenterna längs vägen. Naturligtvis ingår tydliga kartor, instruktioner om hur man bokar biljetter och personliga tips som författarna provat sig fram till under sina resor.

Köp boken signerad direkt av författarna, din lokala bokhandel eller på nätet hos till exempel adlibris eller Bokus.